Comitè Català de tir de bosc

El proper 22 de març de 2020 es celebrarà la 4a tirada de Lliga Catalana 3D de tir de bosc, de la temporada 2019-2020, organitzada pel CLUB DE TIR AMB ARC DE CALDES DE MONTBUI, a les instal·lacions del Bosc del Negrell, Barcelona. 

COORDENADES: 41º37'18.39N / 2º10'54.89E

 https://goo.gl/maps/CEMbEkUSXnDJKTd38

NOTA: En cas que el nombre de participants i les condicions ho permetin, la tirada es realitzarà en un sol torn (el primer torn). En aquest cas es notificarà per correu electrònic a la direcció indicada al fer la inscripció, a la web oficial i a les xarxes socials de la FCTA.

 

HORARI PREVIST:

 

Primer torn: LO, INS

09.00 Entrega de documentació, escalfaments i revisió de material.

10:00 Inici competició

 

Segon torn: NU, CO

11:30 Entrega de documentació, escalfaments i revisió de material.

12:30 Inici competició

 Per tal de facilitar la conciliació a les famílies, els pares podran escollir el torn dels arquers júnior, cadet i menors de 14 anys per tal que puguin tirar en el seu mateix torn.

-       Per defecte, els menors de 18 anys s’assignaran al torn que li correspon per modalitat.

-       Si no coincideixi amb el torn del pare/mare es podrà indicar si es desitja el canvi del menor en el formulari d’inscripció, per tal que el menor no quedi sol abans/després de la seva participació.

-        Si no és el cas, s’haurà d’ assignar un tutor (designat pels pares) que es faci responsable del menor mentre els pares participen.

-       En qualsevol cas, els menors de 18 anys tindran, com sempre, un acompanyant durant el seu torn designat per l’organització.

 

EDATS: Veterà, Sènior, Júnior, Cadet i menors de 14 anys.

 

DIVISIONS: LO, INS, NU i CO.

S’aplicarà la normativa WA en vigor.

 Per motius de seguretat, es prohibeix l’entrada al circuit a tota persona aliena a la competició.

  

INSCRIPCIONS: És obligatori estar en possessió de la llicència federativa d'esportista en vigor.

 

  1. 1.             Omplir les dades del formulari: https://forms.gle/pzdmvH7ZqEHSTzR18

 

  1. 2.             Un cop veieu la finestra de confirmació del formulari, efectueu l’ingrés al Club  organitzador, indicant, al fer l ’ingrés: el NOM I COGNOMS DE LA PERSONA INSCRITA al número de compte: ES76 0081 0060 93 0001399946 abans del dia 19 de març de 2020 a les 15 hores.

 

  1. 3.             Envieu el comprovant bancari al Club organitzador info@arcmontbui.es

 

NOTA: L’incompliment d’algun d’aquests tres passos invalida la inscripció.

 

DADES CONTACTE DEL CLUB ORGANITZADOR:

E-mail: info@arcmontbui.es

Telèfon contacte: 600058806 (a partir de les 19h.) Gabriel

PREU INSCRIPCIÓ:    SÈNIORS I VETERANS 20€

                                   CATEGORIES INFANTILS 5€

 

ALTRES:

 

És condició imprescindible haver participat en 3 de les 4 tirades de la lliga catalana de bosc, per poder tenir dret als trofeus, medalles o reconeixements de la FCTA.

Per la classificació final de la lliga catalana de bosc es computaran 3 de les 4 tirades de lliga.

Per poder percebre les subvencions que el CCTB destinarà al Campionat d’Espanya de Bosc 3D, serà IMPRESCINDIBLE haver participat en el Campionat de Catalunya de tir de Bosc 3D i haver participat en 3 de les 4 competicions de la Lliga Catalana de tir de bosc 2019-2020 i participar al Campionat d’Espanya de Bosc 3D amb la samarreta oficial proporcionada per la Federació catalana.

 

AVÍS IMPORTANT:

 

Us recordem que estan prohibits per normativa i poden ser motius de sanció l’ús dels següents dispositius: (Reglament WA Llibre 4):

 

22.6 Accesorios para todas las divisiones.

El siguiente equipamiento no está permitido para los atletas de todas las divisiones:

22.6.1. Cualquier dispositivo eléctrico o electrónico que pueda ser incorporado al equipo del atleta.

22.6.2. Cualquier dispositivo de electrónico de comunicación (incluidos los teléfonos móviles), auriculares o elementos reductores de ruido en cualquier momento dentro de los recorridos.

 

 

 

 

 

La FCTA

Barcelona, 3 Març de 2020

 

Descarregar PDF de la circular
CIRC 2008
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar