Comitè Català de tir de camp

Aquesta nova divisió tindrà el nom de “tradicional” a la qual, podran accedir tots els arquers amb un arc vàlid de la divisió d'instintiu que tiraran des de la piqueta GROGA, sent només practicable  en competicions de Lliga Catalana de Camp. 

 

Pel que es refereix a la  divisió “d’instintiu”  aquesta es mantindrà tal com indica la WA, és a dir, tirant des de la piqueta blava, tal com està estipulat en el reglament WA. 

 

Per tant, les divisions permeses en competicions FCTA en recorregut de camp, a partir de la temporada de la Lliga Catalana de Camp 2020 són les següents: 

 

Compost 

Recorbat

Nu

Instintiu 

Tradicional 

Longbow 

 

És important esmentar que per a l'obtenció de recompenses WA en aquelles competicions homologades WA per a la divisió instintiu, s’haurà de complir el reglament WA, és a dir, tirant des de la piqueta blava. 

 

 

Barcelona,  30 de desembre de 2019

El Comité Català de Camp

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1957 NOVA DIVISIÓ TRADICIONAL TIR DE CAMP
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar